Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αναφορές για καινούργια ταινία Tron με πρωταγωνιστή τον Jared Leto

*
Σύμφωνα με αναφορές, ο Joachim Rønning θα είναι ο σκηνοθέτης του καινούργιου sequel του κινηματογραφικού Tron, στο οποίο θα πρωταγωνιστεί ο Jared Leto.

Ο σκηνοθέτης των Maleficent: Mistress of Evil και Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales συνεργάζεται με τον Jesse Wigutow (Sweet Friggin’ Daisies) για το sequel του Tron: Legacy, που έκανε πρεμιέρα το 2010. Η original ταινία Tron έκανε το κινηματογραφικό της ντεμπούτο τον Ιούλιο του 1982.

Όπως αναφέρει το Deadline, στη νέα συνέχεια του franchise που βρίσκεται στα σκαριά, πρωταγωνιστής θα είναι ο Jared Leto (Morbius, Dallas Buyers Club). Όμως, μέχρι στιγμής, τίποτα από τα παραπάνω δεν επιβεβαιώνεται από την Walt Disney Studios, η οποία κατέχει τα δικαιώματα του Tron.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*